Over mij

Ik ben Puck, 28 jaar oud en samen met mijn man zijn wij de trotse ouders van onze dochter Elisa (1 jaar).

Sinds de lente van 2017 ben ik te vinden achter mijn naaimachine. Daarvoor ook wel eens iets, maar dat was meer zoiets als een labeldoekje met ‘rechte’ lijnen. Ik vond de liefde in het maken van o.a. kleding voor mijn dochter en later ook in kleding voor mijzelf. Ik vind het geweldig om iets te maken vanuit ‘niets’.

Met alles ben ik zeer leergierig en dat is met naaien niet anders. Ik geniet dan ook van een nieuwe techniek en probeer telkens nieuwe dingen uit. Ik heb nog nooit een naailes gevolgd maar met goed lezen, een filmpje op internet en de hulp van mijn mama kom ik een heel eind!

Ik vind het erg leuk om jullie al mijn creaties te kunnen laten zien!

Ook proberen wij wat duurzamer en gezonder te leven. Nu zijn wij echt geen enorm duurzaam gezin maar alle kleine beetjes helpen. Zo gebruiken wij bijvoorbeeld wasbare luiers, wasbare boterhamzakjes, proberen wij ieder jaar een moestuin te starten (waar we blijkbaar niet zo goed in zijn) en letten wij op de suikers die we eten (oke, lang niet zo goed als we zouden willen maar nogmaals, alle kleine beetjes helpen šŸ™‚ ).

Ik neem jullie graag mee in mijn leven!

 

15 april, 2018